chovatelská stanice ruských modrých koček

Koťátka z vrhu "B" jsou v nových rodinách

22.09.2013 19:58

Dnešního dne doputovala poslední kočička do nového domova, takže u nás zavládne klidnější a trošku smutné období bez koťátek.Tentokrát zůstali všichni šedivečkové v ČR a vrhli se rovnou do hlavního města Prahy. Všechna koťátka se neskutečně povedla mazlivou povahou, takže svým novým páníčkům budou jistě dělat radost hlavně nekončícím mazlením a ohlušujícím předením. Bianka Midnight rain, CZ byla zadaná nejdříve a odcházela nejpozději, tak neskutečně mazlivého drobka jsem nezažila, kontaktní zviřátko, které Vás doprovází na každém kroku a srdce Vám sebere asi do dvou minut. Každého vždy uměla pomazlit tak, že si připadal jako nejmilovanější člověk na světě. Podobou, stavbou těla i plyšovou strukturou srsti se vrhla po Bastíčkovi. Její páníčci se rozhodli, že bude použita do chovu, věříme že nám bude dělat čest a název naší chovatelské stanice se dostane do rodokmenů dalších koťátek.

Bruno a Blair Midnight rain, CZ odešli do nového domova společně. Což je skvělé, protože se od sebe prakticky celou dobu nehnuli. Oba jsou neskuteční čertíci, hraví a divocí. Nová rodinka si je vzala na mazlíčky, že si s nimi užijí spoutu legrace není pochyb. Bruník byl jediný kocourek a nejsvětlejší koťátko ze všech, neunavitelný torpédo milující hlavně ženy. Blairinka tíhla spíš k mužské populaci, mazlivá dámička výrazem nejvíc podobná Bay.

Bonnie Midnight rain, CZ nejdelší dobu vybírala novou rodinu a nakonec odešla jako první. Jako nejmenší koťátko byla spíš zakřiknutá a držela se zpátky. Jméno taky dostala jako poslední, protože nejdelší dobu byla bez laku na drápkách, pak bez obojku, bez páníčků, . . . Proto si na ni budeme vzpomínat hlavně pod pracovním názvem - Bezinka. Vzhledově se vrhla spíš po Bailay, takže z ní bude štíhlá a elegantní okatá kočka, jestli půjde do chovu se páníčci ještě musí rozhodnout.

Kontakt

Midnight rain

midnight.rain.cz@gmail.com

K Lesu 1081
Modřice
Brno - venkov
664 42

+ 420 732 183 128

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode